Blog

Interieurwerk; goed voor kostenreductie!

juli 14, 2016

0 comments

blogbericht

Natuurlijk maken we als interieurbouwer graag nieuwe producten voor onze klanten. Maar als in economische tijden de schoen wringt of er kansen zijn om duurzaam om te springen met bestaand materiaal, dan denken we graag mee.

 

Kostenbesparing door interieurwerk

 

Kostenreductie door hergebruik

“Bibliotheken slaan een nieuwe weg in, er wordt flink bezuinigd, de bibliotheekbus zal verdwijnen en de centrale hal van een school wordt benut als vervangende ruimte. Daarnaast zijn de lezers van nu anders dan tien jaar geleden.” Jeroen Schopman van KP Interieur vertelt hoe KP Interieur meedenkt om in krappe tijden toch doelstellingen te halen. “We zijn goed in het opnieuw benutten van materialen, met kleine aanpassingen maken we bestaande boekenkasten flexibel, waardoor ze inzetbaar zijn in een schoolgebouw.”

 

Kostenbesparing door interieurwerk

 

Nieuwe bladen op bestaande bureaus

KP Interieur maakte al vaker in samenwerking met Leferink Office Works nieuwe bladen op bestaande bureaus, waardoor een compleet kantoorpand een identieke uitstraling kreeg en de klant niet voor de kosten van 200 compleet nieuwe werkplekken kwam te staan.

 

Multifunctioneel gebruik

Kostenbesparing door multifunctioneel gebruik

Door maatwerk wordt een kantine ook vergaderruimte, waardoor een aanbouw niet nodig is. Een balie wordt ook werkplek, wanneer een medewerker van de productie maar een paar keer per dag een computer gebruikt.

Kortom, de mogelijkheden zijn legio. Schakelt u ons daarom op tijd in, het kan flink wat besparen.

KP Interieur adviseert u graag.

Tags

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld

Please type the characters of this captcha image in the input box

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>